Zondag 10 februari 2019 zondag 10 februari 2019

Bouwsafari's

Zaterdag 9 februari - 15u00

Ontdek de bouwprojecten van All Bouw en in primeur hun eigen belevingskantoor te Roeselare

All-Bouw is reeds 20 jaar actief als Roeselaarse bouwfirma. Tijdens deze bouwsafari ontdekken we verschillende realisaties en woonprojecten in opbouw. We eindigen – exclusief als één van de eersten – in de vernieuwde All-Bouw locatie in de Iepersestraat te Roeselare. De nieuwe showroom, de moderne open keuken, de vergaderzalen, de kantoren, de parking, de tuin, … werden high end afgewerkt, zodat iedereen met bouwplannen in onze ‘belevingskantoren’ inspiratie kan opdoen voor het interieur en de bouwmaterialen voor zijn eigen woning.”
 
Verzamelen geblazen stipt om 15 uur in de inkom van de Hallen van Roeselare, terug om 16u30 uur. Bezoek beperkt tot 35 personen.

Zondag 10 februari - 15u00

Nieuwe verkaveling Roobaertpark, Roeselare

Ontdek samen met Bouwbedrijf Lapeirre de opbouw in de nieuwe verkaveling Roobaertpark, gelegen bij de Honzebroekstraat te Roeselare. Roobaertpark is een groene verkaveling in al zijn facetten: duurzame woningen aangesloten op het warmtenet en rond het grootste park van Roeselare! We bezoeken een woning in opbouw, en krijgen uitleg over de 29 woningen waarvan 11 woningen op maat en diverse types projectwoningen. Voor elk wat wils.
 
Verzamelen geblazen stipt om 15 uur in de inkom van de Hallen van Roeselare,  terug om 16 uur.
Bezoek beperkt tot 35 personen.

terug